Tender & care beauty- en verzorgingspakketten

Wat zamelen we in voor deze pakketten

Verzorgingsspullen

Shampoo, conditioner, douchegel en scrub

Haar- gezichts-  hand- en voetmaskers

Deo, bodylotion, crème, borstels en kammen

Haargel, schuim, wax of andere haar producten

Wattenstaafjes, Maandverband en tampons, zeep

Scheermesjes, scheerschuim e.d.

Beautyproducten

Make-up, gezichtsreinigers, cleanser, creme e.d.

Parfum, aftershave

Haarverf

Nagellak, nagellakremover

Babyverzorgingspullen

Babyshampoo, babywasgel en babyolie

Luiers, speentjes en flesjes

Tutdoeken, sokjes en andere babycadeautjes

 

Eigenlijk zijn we met alle beauty en verzorgingsproducten

erg blij voor de mensen die we helpen.


Tender & Care pakket

Nadat iemand bij ons wordt ingeschreven gaan we kijken naar de basis. Dat betekent voor ons dat we even gaan kijken in onze kledingafdeling wat ze nog nodig hebben voor hun gezin terwijl 1 van onze dames een basispakket klaarmaakt aan  verzorgingsspullen. Daarna krijgen ze 4x per jaar een beauty en verzorgingspakket.

Nieuwe  start

Een nieuwe start, een nieuw huisje..

En vaak een heleboel kosten waar ze niet op zitten te wachten of kunnen opbrengen. Gezinnen die bijv. vanuit een opvanghuis naar hun eigen huisje gaan ondersteunen we met een nieuwe start pakketje. Koffie, thee, suiker, melk. Iets lekkers voor de kinderen. Wat poetsproducten en natuurlijk een aantal verzorgingsproducten om mee te helpen.

Babypakket

Zelfs aan de allerkleinsten word gedacht.

Voor de babypakketten zamelen we babyverzorgingsproducten maar ook luiers, babydoekjes, flessen en speentjes in om zo een mama in spe een leuk mandje te kunnen aanbieden.


Beauty- en verzorgingspakketten

Het hele jaar door zamelen wij beauty en verzorgingsartikelen in waarvan we op vier vaste momenten per jaar een goed gevuld pakket maken voor de mensen die hulp van ons ontvangen. Veel van deze producten zijn een grote aanslag op het huishoudbudget waardoor mensen sneller met minder genoegen nemen en daardoor hun eigen uiterlijk (en soms ook persoonlijke hygiëne) iets minder belangrijk vinden dan brood op tafel of babyvoeding in de kast. De Tender & care pakketten verlichten in deze financieel vaak zware situaties en geeft mensen de ruimte het geld wat overblijft te besteden aan andere belangrijke zaken.

Paasattenties

Tijdens de paasdagen zorgen we samen met het activiteitenteam van Stichting 1 Klein Gebaar voor een leuke verrassing. Samen met de paashaas zorgen we voor de nodige paaspret bij de kinderen en natuurlijk hebben we ook voor de ouders een kleine attentie klaar.

Kerstpakket

Voor de kerstdagen zamelen we naast de beauty en verzorgingsproducten, parfum en make-up ook de wat luxere attenties in zoals kleine cadeautjes, theelichtjes, verzorgingssetjes, sieraden, chocolade, snoepgoed, wijn en andere verwennerijen. 

Wil je een bijdrage leveren aan de kerstpakketten stuur dan even een berichtje en een we nemen z.s.m. contact met je op.