Sponsors en donateurs Tender & care 2019

 

 

Samen maken we het verschil, dat bewijzen de mensen van Goed Samenleven wel. Dankzij hun geweldige gift krijgen onze Tender & care kappers 2 complete professionele kapper sets. Hiermee kunnen we onze beauty corner en kleine kapsalon afmaken zodat we in de toekomst nog meer mensen kunnen helpen met een kappersbezoekje of make-over. Geen wassen meer aan de wasbak of knippen aan een bureautje. Dankzij deze gift kunnen we meer doen. Dit geeft onze kappers de mogelijkheid met de juiste hulpmiddelen de mensen die we helpen even helemaal in het zonnetje te zetten tijdens hun bezoekje aan Tender & care. Heel erg bedankt voor jullie hulp en geweldige gift.

 

Sponsors en donateurs Tender & care zomerpakketten

Kies mondzorg

De lieve mensen van Kies Mondzorg Blerick weten hoe belangrijk het is om je tanden goed te verzorgen. Daarom doneerden zij enorm veel tandenborstels, tandpasta en zelfs kleutertandpasta's voor de verzorgingspakketten van deze zomer. Heel erg bedankt voor jullie geweldige bijdrage en warme hart voor de mensen die in armoede leven. Samen maken we het verschil.

Herbalife

Één van de bedrijven die ons het afgelopen jaar geregeld hun warme hart voor de mensen die het financieel zwaar hebben lieten zien is Herbalife Venray. Dank zij deze lieve mensen kunnen wij helpen met kleding, sportkleding, verzorgingproducten en nog veel. Onzettend bedankt voor jullie gulle giften en warme hart.

Ut golden Stölpke

De serveersters van Ut golden Stölpke hebben hun fooienpot van maar liefst 150 ,- gedoneerd zodat wij er producten van konden kopen voor de Tender & Care zomerpakketten. Sas en Tamara gingen op pad en kochten van deze bijdrage een heleboel producten om de pakketten compleet te maken. Geweldig lieve bijdrage en het was zo leuk om te doen. Dank je wel voor jullie hulp.


Mamaloe Sevenum

Na een succesvolle beurs gingen de dames van Mamaloe sevenum met de opbrengsten voor onze zomerpakketten winkelen. Een enorme lading shampoo, douchegel en andere verzorgingsartikelen waren het resultaat.

Gilde opleidingen Roermond / Assist jeugdwerk Venlo

De stagiaires van Gildeopleidingen Roermond organiseerden vrijdag 28 juni in Venlo-zuid een buurtfeest om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting 1 Klein Gebaar. door middel van een zaalvoetbaltoernooi, een buurt barbecue en een car wash hebben ze maar liefst 750,- opgehaald.

Lakei Boomkwekerijen