Nieuws

Wil je op hoogte gehouden blijven van wat onze vrijwilligers het hele jaar door doen om te helpen of hoe anderen ons helpen?

Volg  onze website, facebook pagina of instagram en we houden je op de hoogte van het laatste Tender & care nieuws.

Tender & care zomerpakketten

Feestelijke start van de zomervakantie

Lakei boomkwekerijen schenkt rozenstruiken

Van sommige giften worden we sprakeloos, zo lief en speciaal.

 

Lakei Boomkwekerijen uit het rozendorp Lottum wilde iets speciaals doen

voor de mensen die we helpen.Ze schonken daarom iedereen die hulp ontvangt van stichting 1 Klein Gebaar en Tender & care een prachtige rozenstruik.Ze kleurt in meerdere kleuren van wit en zacht rose tot hard rose in 1 struik en ruikt heerlijk.

 

Naast deze enorme verrassing hadden de heren van Lakei boomkwekerijen een nog grotere verrassing voor ons. Deze prachtige rozen heten vanaf heden de 1 Klein gebaar rozen. Zo een lief gebaar en zo ontzettend gul naar ons en al onze gezinnen.

Start inpakken verzorgingspakketten

3 Juli zijn we weer gestart met het inpakken van de Tender & care pakketten die aankomende zaterdag tijdens het grote zomerfeest worden uitgedeeld.

Dankzij alle beauty en verzorgingsproducten maar ook de leuke zomerattenties van Herbalife die de afgelopen maanden gedoneerd zijn worden het mooie pakketten waarmee ze de zomervakantie kunnen overbruggen.

Alle beauty producten, verzorgingsspullen en kleine beauty attenties die na vandaag worden gedoneerd zullen worden gebruikt voor de Tender & care pakketten van volgend seizoen.

 

Doneer een beauty- of verzorgingsproduct en geef een ander de kans om voor zichzelf te zorgen.

 


Fotoreportage inzameling, winkeltochtjes en het inpakken van de pakketten